Blog

Slečna na glamour focení v Praze na Letné.

Nevšední den strávený v ateliéru

Před pár týdny jsem poprvé v životě vyzkoušela focení u profesionální paní fotografky v příjemném ateliéru na Letné. Do té doby jsem nebyla velkým fanouškem ateliérového focení, ale tento zážitek s paní Janou byl naprosto přirozený a příjemný.

Číst dál »
Jak vyfotit rodinné dovolene?

Jak nafotit krásné fotografie na dovolené

Dovolená je čas odpočinku, objevování nových míst a zážitků. A co by bylo lepšího než zachytit tyto okamžiky na fotografiích, které pak můžete sdílet s přáteli, rodinou a budoucími generacemi? Následující tipy vám pomohou nafotit krásné fotografie na dovolené.

Číst dál »
rodinne_foceni_rodinna_oslava_leto_zahrada_dort

Jak nafotit krásné fotografie na rodinných oslavách

Fotografování rodinných oslav je úžasný způsob, jak zachytit nezapomenutelné momenty a udržet vzpomínky na tuto událost živé pro příští generace. Bez ohledu na to, zda jste amatér, nebo zkušený profesionál, tady je několik tipů, jak nafotit krásné fotografie na rodinných oslavách.

Číst dál »
Maminka s dětmi se fotí na louce.

Prvomájové focení – probouzejte lásku v květnu s romantickou slevou

Ať už jste zamilovaný pár, nebo si jen chcete užít pár krásných jarních chvil před naším fotoaparátem, tak květen je pro to jako stvořený. První máj, Den lásky, nám připomíná, jak důležité je oslavovat lásku a sdílet ji se svými nejbližšími. A co je lepší způsob, jak to udělat, než se společně vyfotit a zvěčnit tyto zvláštní okamžiky? JHFOTO je tu pro vás, abychom vám pomohli zachytit ty nejkrásnější okamžiky vaší lásky, a to aktuálně i se slevou!

Číst dál »