Blog

Žena na mateřské na glamour focení, která je krásná a sexy.

MATEŘSTVÍM TO NEKONČÍ

Focení v ateliéru u Jany pro mě, jako pro maminku na rodičovské dovolené, byl úžasný zážitek a zasloužená odměna po náročných dnech, kdy si vážně krásná nepřipadám. Než jsem přišla, měla jsem obavy, abych nebyla moc stydlivá a neodrazilo se to na výsledných fotografiích, ale k mému velkému a příjemnému překvapení, jsem se cítila moc dobře a uvolněně. Atmosféra byla velice příjemná a ze mě veškerý strach úplně opadl.

Číst dál »
Žena na glamour focení, která je krásná a sexy v červeném prádle.

Odvážný dárek, pro odvážnou ženu

Jedno z mých mnoha tajných přání bylo nechat se vyfotografovat v lehce odvážnějším poodhaleném stylu (budoir a glamour). Vždy se mi tyto fotografie líbily, světlo a stín, smyslné pohledy, linie ženského těla. A tento sen se mi vyplnil.

Číst dál »
Párové focení dvou zamilovaných na Valentýna.

Párové focení očima muže

Všichni to známe – vy chcete pěkné fotky s partnerem, ale on ne a ne se jít s vámi vyfotit. Možná je to, protože se bojí a neví, co čekat, ale můžete ho uklidnit. Jaké je párové focení očima muže?

Číst dál »
Brand focení baletní školy v Polici nad Metují.

Akta ateliér

Každá kreativní chvilka musí být po zásluze potrestána. Ptáte se, jak to myslíme? Před pár týdny jsme společně vyrazili za baletní školou směr Police nad Metují, kde naší kreativitu vítal každý, až na jednu malou náhodu. Občas se jednoduše stane něco, co se nám všem postará o hromadu nečekané zábavy. Staňte se součástí našeho broumovského příběhu.

Číst dál »