Blog

Krásná žena, která na focení glamour se cítí skvěle.

Zaznamenali jsme ženskost

Před časem se v našem ateliéru fotila tato nádherná žena. Její vstřícnost, energie a nadšení náš ateliér doslova rozzářily. Nechte se inspirovat jejími fotografiemi, které okouzlily nejen náš fotoateliér, ale zcela jistě dodají odvahu mnohým z vás. Život je příliš krátký na to, abychom nerealizovali své sny.

Číst dál »
Žena na glamour focení, která je plus size modelkou a cítí se sexy v černém prádle.

Krásná vždy, všude i na GLAMOUR

Pro mnoho žen je fotografování glamour stále velkým přáním, které se nikdy nevyplní. Z nejrůznějších důvodů, které nejsou ani zdaleka pravdivé, se vždy od tohoto snu odradí. Jaké bylo fotografování pro tuto mladou dámu, která nepostrádá nadšení ze sebe sama a nebojí se to dát patřičně na odiv? Pojďme se na to společně podívat.

Číst dál »
Brand focení pro muže, který natáčí podcast.

5 věcí, které musí splňovat správný brand fotograf

Pokud máte vlastní byznys, tak víte, že image je důležitá, protože je to první věc, kterou zákazník vidí. A je potřeba, abyste v něm na první dojem vzbudili nadšení a zájem. Ruku v ruce s tím, jdou i fotografie a poznat dobrého fotografa, který vaši značku vystihne a pozvedne, může být náročné. Pokud se ale zaměříte na těchto 5 věcí, určitě najdete toho správného.

Číst dál »

Sama sobě dárkem

Každá žena dosáhne svého milníku jindy. S jinými lidmi. V jiném věku. Připadat si krásná a sebejistá je ovšem základním kamenem pro každé období života. Zaznamenat si ho k nám přišla naše klientka Martina, která si z tohoto inspirativního a pohodového focení odnesla nejen krásné fotografie, ale i skvělý zážitek. Jaké fotografování vnímala ona sama?

Číst dál »

Ve víru vůní

Ovládnout svět vůní a namíchat parfém, který nás přesně definuje, je snem každé z nás. A teď se stává skutečností. Prožít ho můžete v našem fotoateliéru společně s Mgr. Lucií Stollinovou Sromovou, Ph.D, která z vás udělá ženu vůní. Kdopak ona záhadná osoba je?

Číst dál »