Blog

Brand focení pro ženu, která hraje na hudební nástroj.

Jak se připravit na focení vaší osobní značky

Ať už jste malý nebo větší podnikatel, influencer nebo freelancer, osobní značka pro vás bude velice důležitá a fotografie především. To je totiž to, co zákazník uvidí jako první a co nese hlavní informace o vaší značce. Tady je pár rad, které zajistí, že budete na vaše focení perfektně připravení a fotografie budou dokonalé.

Číst dál »
Krásná žena, která na focení glamour se cítí skvěle.

Zaznamenali jsme ženskost

Před časem se v našem ateliéru fotila tato nádherná žena. Její vstřícnost, energie a nadšení náš ateliér doslova rozzářily. Nechte se inspirovat jejími fotografiemi, které okouzlily nejen náš fotoateliér, ale zcela jistě dodají odvahu mnohým z vás. Život je příliš krátký na to, abychom nerealizovali své sny.

Číst dál »
Žena na glamour focení, která je plus size modelkou a cítí se sexy v černém prádle.

Krásná vždy, všude i na GLAMOUR

Pro mnoho žen je fotografování glamour stále velkým přáním, které se nikdy nevyplní. Z nejrůznějších důvodů, které nejsou ani zdaleka pravdivé, se vždy od tohoto snu odradí. Jaké bylo fotografování pro tuto mladou dámu, která nepostrádá nadšení ze sebe sama a nebojí se to dát patřičně na odiv? Pojďme se na to společně podívat.

Číst dál »
Brand focení pro muže, který natáčí podcast.

5 věcí, které musí splňovat správný brand fotograf

Pokud máte vlastní byznys, tak víte, že image je důležitá, protože je to první věc, kterou zákazník vidí. A je potřeba, abyste v něm na první dojem vzbudili nadšení a zájem. Ruku v ruce s tím, jdou i fotografie a poznat dobrého fotografa, který vaši značku vystihne a pozvedne, může být náročné. Pokud se ale zaměříte na těchto 5 věcí, určitě najdete toho správného.

Číst dál »

Sama sobě dárkem

Každá žena dosáhne svého milníku jindy. S jinými lidmi. V jiném věku. Připadat si krásná a sebejistá je ovšem základním kamenem pro každé období života. Zaznamenat si ho k nám přišla naše klientka Martina, která si z tohoto inspirativního a pohodového focení odnesla nejen krásné fotografie, ale i skvělý zážitek. Jaké fotografování vnímala ona sama?

Číst dál »