Blog

Krásná žena na glamour focení, v hnědých šatech v ateliéru Jana Hozová v Praze.

Tara Scarlettová: Čas pro sebe je nutnost, ne výsada

Málokterá žena dokáže okouzlit ateliér plný žen, jako Tara Scarlett, zakladatelka TaraScarlett BIO Beauty Studio. Od éterických olejů, masáží, přírodní kosmetiky a snahy vytvořit ženám prostředí, kde si niterně odpočinou a odejdou s láskou nejen k sobě, ale i jejímu salónu se Tara dostala na focení do našeho ateliéru, ve kterém sdílíme nejeden společný zájem. Focení to bylo velice příjemné. Máme se od Tary všechny co učit. Jak to ale vnímala ona? Odpovězte si sami.

Číst dál »
Klára z Vypni hlavu se byla fotit na brand focení v atelieru na Letne.

Vypni hlavu a věnuj čas sama sobě

Je úžasné, jak se malé okamžiky, které si věnujeme sami sobě, mohou odrazit v našem vnitřním sebevědomí a pohledu na svět kolem nás. Nedávno jsme měli tu čest uvítat v našem fotoateliéru Klárku, inspirující ženu za projektem Vypni hlavu. Její projekt se zaměřuje na podporu žen, které pracují na svých snahách o rodinu. Klárka si v našem ateliéru dopřála odpoledne jen pro sebe a nechala se zvěčnit pro brand fotky, které budou zdobit její podnikání. No, pojďme ji předat slovo.

Číst dál »
Muž na bussines focení v ateliéru Jana Hozová.

Využití fotografie v CV: Nechte svůj životopis udělat první dojem

Fotografie v životopisu, známé také jako CV, mohou hrát klíčovou roli při získávání pracovních příležitostí. Dnešní zaměstnavatelé hledají více než jen dovednosti a zkušenosti. Chtějí se lépe seznámit s kandidátem a získat dojem o jeho osobnosti. V tomto článku si povíme, jak správně začlenit fotografii do svého životopisu a získat tak výhodu při hledání práce.

Číst dál »
Mladá rodina se s dcerou fotí na rodinném focení v Praze na Letné.

Important moments of our family: How our family photo shoot went

Accept the invitation to our cozy studio, where the story of your family comes to life through the lens. Every family is unique, and we capture the most precious moments of your life together with joy and professionalism. Read how we have recently made memories with one amazing family. Let the family itself answer the question „How does the family photo shoot take place?“

Číst dál »
Mladá rodina se s dcerou fotí na rodinném focení v Praze na Letné.

DŮLEŽITÉ OKAMŽIKY NAŠÍ RODINY: JAK PROBÍHALO NAŠE RODINNÉ FOTOGRAFOVÁNÍ

Přijměte pozvání do našeho útulného ateliéru, kde váš rodinný příběh ožívá skrze objektiv. Každá rodina je unikátní, a my s radostí a profesionalitou zachycujeme ty nejcennější okamžiky vašeho společného života. Přečtěte si, jak jsme nedávno tvořili vzpomínky s jednou úžasnou rodinou. Nechte si odpovědět na otázku “ Jak probíhá rodinné focení? “ samotnou rodinou.

Číst dál »