Blog

Žena na focení glamour, která si nechala kudrnaté vlasy a krásné líčení.

MEZI NÁMI ATELIÉROVÝMI

Glamour focení je zvláštní disciplína. Naposledy si ho v ateliéru vyzkoušela naše kolegyně Kateřina, která u nás skvěle fotí rodiny a s pózováním lidí před foťákem má spoustu zkušeností. Proto ji dost překvapilo, že pózy na glamour focení jsou zcela odlišné. Na rozdíl od rodinného focení, kde se vše přizpůsobuje dětem a občas to bývá dost hektické. Jak se při takovém focení cítila?

Číst dál »

Zrodila se modelka

Kdo by kdy tušil, že jedno focení může člověku přinést tolik radosti. Mám obrovské štěstí, že jsem se na chvíli mohla stát součástí natolik pozitivního a krásného prostředí jako je Fotoateliér Jana Hozová. Letos mi totiž bylo 40 let a mým velkým přáním bylo nafotit takové fotografie, které mi v následujících několika letech budou přinášet krásné vzpomínky.

Číst dál »
Žena na focení brand, která je spisovatelka.

Jak můžete ochránit vaši osobní značku na sociálních médiích

První dojmy jsou důležité a odehrávají se během okamžiku. Ať už je to v reálném životě nebo skrz sociální média, lidé si velice rychle udělají názor podle toho, co zrovna vidí. Když přijde na vaši osobní značku a přítomnost online, sociální sítě jsou tím nejdůležitějším nástrojem, proto je důležité se o ně starat – zvláště pokud skrz ně obchodujete a prezentujete svou značku.

Pokud se chcete ujistit, že sociální sítě neponičí vaši značku, můžete následovat těchto pár jednoduchých tipů.

Číst dál »
Brand focení pro hudebnici, která čte z not.

Hudba pohledem fotoaparátu

Jana mě dokázala tak citlivě a nenuceně vést, že jsem neměla pocit, že jsem uprostřed herecké etudy, ale že ji po kouskách nechávám nahlédnout do mého nitra a ona ty momenty jen zachycuje. Myslím, že podobně to prožívají i moji klienti. Tu křehkost okamžiku a potřebu vzájemné důvěry.

Číst dál »
Brand focení pro ženu, která hraje na hudební nástroj.

Jak se připravit na focení vaší osobní značky

Ať už jste malý nebo větší podnikatel, influencer nebo freelancer, osobní značka pro vás bude velice důležitá a fotografie především. To je totiž to, co zákazník uvidí jako první a co nese hlavní informace o vaší značce. Tady je pár rad, které zajistí, že budete na vaše focení perfektně připravení a fotografie budou dokonalé.

Číst dál »